Αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες στο Ναύπλιο (video)

Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ομάδας ατόμων σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με τις αργολικές ειδήσεις πανικός επικράτησε κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήρθαν στα χέρια Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο σημείο.

Δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες και να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με ξύλο, φθορές αυτοκινήτων και αλαλαγμούς από γυναικόπαιδα που έτρεχαν να προστατευθούν από το πεδίο της μάχης που μετατράπηκε η οδός 25ης Μαρτίου με την άσφαλτο να βάφεται κυριολεκτικά κόκκινη από το αίμα.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια!!!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ΙΧ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου ’ργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Στα νοσοκομεία Ναυπλίου και ’ργους νοσηλεύονται από δυο άτομα μετά τα επεισόδια τα οποία και θεωρούνται κρατούμενοι και φυλάσσονται από άνδρες της αστυνομίας.




Mε πληροφορίες από : Argolikes eidiseis