Κλείσιμο

Φθιώτιδα: Την παρέσυρε και τη διαμέλισε μπροστά στα μάτια του άντρα της

Δυστύχημα με την παράσυρση μιας γυναίκας 56 ετών, σημειώθηκε στις 10.20 το βράδυ της Δευτέρας στην εθνική οδό έξω από τα Καμένα Βούρλα στο ρεύμα προς Λαμία.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ με κατεύθυνση προς Αθήνα, αποβίβασε μέσα στο πάρκινγκ μια γυναίκα αλβανικής καταγωγής η οποία διέμενε με τον σύζυγό της σε οικισμό της περιοχής. Την ώρα εκείνη έβρεχε, και η κυκλοφορία ήταν πυκνή ειδικά στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η άτυχη γυναίκα ηλικίας περίπου 55 χρόνων κατέβηκε από το λεωφορείο για να συναντήσει τον σύζυγό της ο οποίος την περίμενε στην άλλη πλευρά του αυτοκινητοδρόμου.

Μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο έσπευσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα. Δυστυχώς μόλις έφυγε το λεωφορείο και ενώ προσπαθούσε να περάσει επάνω από το διαχωριστικό στηθαίο, δεν είχε προσέξει ότι στο ρεύμα προς Λαμία έρχονταν ένα ΙΧΕ αυτοκίνητο το οποίο την παρέσυρε με δύναμη και την πέταξε περίπου 20-30 μέτρα μακρυά μπροστά στον σύζυγό της. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος.

Όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Καμένα Βούρλα οι διασώστες αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, η γυναίκα ήταν διαμελισμένη και ο σύζυγός ούρλιαζε βλέποντας τη σορό της γυναίκας του σε αυτή την κατάσταση.

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας για νεκροψία και νεκροτομή ενώ ανακρίσεις κάνει η τροχαία αυτοκινητοδρόμου Θερμοπυλών όπου πρόκειται να καταθέσουν τόσο ο οδηγός του λεωφορείου όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε την γυναίκα.

Πηγή: lamiafm1.gr