Σώος βρέθηκε ο 20χρονος φοιτητής που εξαφανίστηκε στην Κρήτη

Αίσιο τέλος είχε μετά από δυο 24ωρα αναζήτησης, είχε η επιχείρηση εντοπισμού του 20χρόνου Κοσμά Κακούρη, του οποίου τα ίχνη είχαν εξαφανιστεί από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στα Καλέσσα του Ηρακλείου ενώ σύμφωνα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν ταλαιπωρημένος και χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο.

Εκτός από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθοριστικό παράγοντα έπαιξε και η βοήθεια στις έρευνες από τους κατοίκους που ενίσχυσαν το έργο της αναζήτησης του νεαρού άνδρα, για την εξαφάνιση του οποίου είχε εκδοθεί ανακοίνωση («Missing Alert») και ανακοίνωση εξαφάνισης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού: 

Η περιπέτεια του Κοσμά Κακούρη, 20 ετών, έληξε σήμερα πρωινές ώρες, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Κοσμάς είναι πλέον ασφαλής με την οικογένειά του.

Ο Κοσμάς εντοπίστηκε από κατοίκους, σε ευρύτερη αγροτική περιοχή, καθώς καλούσε σε βοήθεια. Οι κάτοικοι, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνισή του Κοσμά από το Missing Alert που ενεργοποίησε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τον αναγνώρισαν και άμεσα ενημέρωσαν τις Αστυνομικές Αρχές.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Κοσμά  και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το εξειδικευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία και τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που διαθέτει, βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο που έχει εξαφανιστεί και στην οικογένειά του.  


Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ