Κλείσιμο

Ξάφρισαν φορτηγό και για να αποφύγουν τη σύλληψη επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Ιδιαίτερα θρασείς αποδείχτηκαν δύο «ελαφροχέρηδες» που διέρρηξαν σταθμευμένο φορτηγό την Παρασκευή το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 13:00 το κέντρο της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκε για κλοπή αντικειμένων από σταθμευμένο φορτηγό στην οδό Βενιζέλου. Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, από το όχημα είχαν κλαπεί ένα κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό περί τα 150 ευρώ καθώς και μια κάρτα τραπέζης.

Στο σημείο έσπευσαν
άμεσα αστυνομικοί της ομάδας «Ζ», οι οποίοι αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων, κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο δράστες. Οι δυο δράστες στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τα άτομα και κατά τον αστυνομικό έλεγχο ακολούθησε συμπλοκή, καθώς οι δράστες προκειμένου να διαφύγουν άρχισαν να χτυπούν τους αστυνομικούς με μπουνιές και κλωτσιές. Ο ένας εκ των δραστών επιχείρησε να τραβήξει σουγιά την ώρα της πάλης, ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και τελικά να συλλάβουν τα δύο άτομα

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.