Η προσαγωγή δραπέτη του Μεταγωγών - Αντιστάθηκε και τραυματίστηκε (video)

Βίντεο από την προσαγωγή του δεύτερου άνδρα ο οποίος συνελήφθη αργά το μεσημέρι της Δευτέρας στον Βοτανικό, στην οδό Αγίου Πολυκάρπου, πίσω από το μετρό του Ελαιώνα και είναι ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από τα κρατητήρια της Διεύθυνσης Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη. 

Ο 32χρονος άνδρας μεταφέρθηκε με περιπολικό και συνοδεία της ομάδας ΔΙΑΣ στη Διεύθυνση Μεταγωγών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης αντιστάθηκε στις αρχές και προσπάθησε να διαφύγει γι' αυτό και στο βίντεο φαίνεται να κουτσαίνει.

Αρχικά συνελήφθη χθες Δευτέρα ένας 30χρονος και αργά το μεσημέρι οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 32χρονο (βίντεο) που μεταξύ άλλων κατηγορείται για θανατηφόρα συμπλοκή στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού όπου ένας κρατούμενος σκοτώθηκε.

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο κακοποιών που απέδρασαν. Ο ένας από αυτούς, που θεωρείται και ο πιο σκληρός, είναι ο 35χρονος που πυροβόλησε και με πολεμικό καλάσνικοφ σκότωσε τον άτυχο σεφ το 2012 στην Καισαριανή και είχε τραυματίσει και τον αδελφό του, κατά την διάρκεια κλοπής του αυτοκινήτου του. Είναι ο ίδιος άνθρωπος που είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας και είχε συλληφθεί το 2014 στην Κύπρο με διεθνές ένταλμα.

Ο δεύτερος δραπέτης, είναι ένα από τα μέλη σπείρας που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε πολυτελή σπίτια στα Νότια Προάστια. Μεταξύ αυτών και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, που είχαν μάλιστα ακινητοποιήσει τις οικιακές βοηθούς του και του αφαίρεσαν συλλογή από ρολόγια μεγάλης αξίας.

Μετά την επικίνδυνη φαρσοκωμωδία με την απόδραση των τεσσάρων κακοποιών από τη διεύθυνση μεταγωγών σε εξέλιξη βρίσκεται εσωτερική έρευνα. 
Πηγή: skai.gr