Στου Γκύζη έκλεισε την προεκλογική περίοδο ο Κώστας Μπακογιάννης

Με περιοδεία στην περιοχή του Γκύζη ολοκλήρωσε τις επισκέψεις σε συνοικίες της Αθήνας, ενόψει του β' γύρου των δημοτικών εκλογών, μεθαύριο Κυριακή, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του, μέχρι και την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συνέχισε να συζητά με κατοίκους και εργαζόμενους της πόλης για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους αλλά και για το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά».

Ταυτόχρονα τους κάλεσε να πάνε όλοι μεθαύριο Κυριακή στις κάλπες και με τη συμμετοχή τους να πάρουν την τύχη της Αθήνας στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τον κο Μπακογιάννη η μαγεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ότι σου δίνει την ευκαιρία να είσαι αποτελεσματικός γιατί μπορείς να ακούς και να μιλάς με τους ανθρώπους στη γειτονιά τους, στην καθημερινότητά τους. Να ακούς, να βλέπεις και να επιστρέφεις με λύσεις. Και να το κάνεις πολλές φορές. Για ακόμη μία φορά και για πολλές στο μέλλον.

Ενδεικτικό τον λεγομένων του υποψήφιου δημάρχου Αθηνών είναι μάλιστα η περιοχή του Γκύζη. 

Ο κος Μπακογιάννης βρέθηκε μάλιστα εκεί και ανέφερε κατά το τέλος της επίσκεψης του πως για την πόλη που οι άνθρωποί της γίνονται ομάδα, υπάρχει μόνο μία κατεύθυνση. Ψηλά.



Πηγή: skai.gr