Μανώλης Όθωνας : «Ολοι ξέρουμε ποιος θα είναι δήμαρχος Αθήνας»

«Ολοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων» δήλωσε «δείχνοντας» τον Κώστα Μπακογιάννη, ο Μανώλης Οθωνας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

Ο στενός συνεργάτης της κ. Γεννηματά μιλώντας στον ρ/σ Real αναφέρθηκε θετικά για τον κ. Μπακογιάννη, αν και επεσήμανε ότι «στον Δήμο της Αθήνας οι Αθηναίοι πολίτες είχαν καλύτερη επιλογή από το δίλημμα που τίθεται την Κυριακή που ήταν ο Παύλος Γερουλάνος. Θεωρούμε ότι και ως πρόσωπο και ως συλλογικότητα και ως προγραμματική πρόταση ήταν μία επιλογή η οποία πήγε καλά αλλά άξιζε καλύτερα και η Αθήνα έχασε μία ευκαιρία...». Πρόσθεσε ωστόσο: «Εγώ ελπίζω ότι ο επόμενος δήμαρχος, που όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι, θα επιβεβαιώσει ότι είναι ανοικτός σε ιδέες, προτάσεις όλων των παρατάξεων, που θα κάνουν την Αθήνα καλύτερη».

Αναφερόμενος στο τι θα πράξει το Κίνημα Αλλαγής στον β’ γύρο απάντησε: «Εμείς ως ΚΙΝΑΛ είπαμε ότι μόνο τα ίδια και αυτοδιοικητικά σχήματα στα οποία δώσαμε στήριξη σε δήμους και περιφέρειες, έχουν την επίγνωση και των τοπικών ιδιαιτεροτήτων και των προγραμματικών αποτυπώσεων όλων των συνδυασμών και επομένως αυτά και μόνα αυτά μπορούν να κρίνουν αν και τι θέση θα πάρουν», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Όθωνας .
Πηγή: skai.gr