Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές σήμερα το πρωί ο φερόμενος ως δεύτερος δολοφόνος του
δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλεξάντερ Μάτα ,γνωστός και ως " Φτερωτός Μαραντόνα", δέχθηκε πυροβολισμούς από Αλβανούς αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια διαπίστωσαν πως επρόκειτο για τον φερόμενο δολοφόνο του γνωστού δικηγόρου.

Υπενθυμίζεται πως οι ελληνικές Αρχές είχαν εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον δολοφόνο του Ζαφειρόπουλου και εκτιμούν ότι είχε φύγει για την Αλβανία, ύστερα από ληστεία που διέπραξε πριν από περίπου τρεις μήνες σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Μάλιστα, ο Αλβανός κακοποιός όταν είχε ληστέψει το κοσμηματοπωλείο είχε αφήσει σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και ότι είναι απλά ένας ληστής τραπεζών, ενώ υπέγραφε ως «Φτερωτός Μαραντόνα».

«Στην υπόθεση του κ. Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr