Tι αναφέρει στο σημείωμα που άφησε η 14χρονη που έπεσε στις ράγες του ΗΣΑΠ

Νέες πτυχές στην συγκλονιστική υπόθεση της αυτοκτονίας της 14χρονης, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα και του εντοπισμού του σημειώματος αυτοκτονίας από τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα γραφόμενα επιβεβαιώνεται πως η μικρή κοπέλα είχε πέσει θύμα αποπλάνησης του μεσήλικα με τον οποίον είχε συνάψει ερωτική σχέση.

Όπως γίνεται αντιληπτό από το σημείωμα η άτυχη κοπέλα φαίνεται πως δεν μπορούσε να κατανοήσει το ανάρμοστο της σχέσης αυτής και νιώθοντας ερωτευμένη με τον προαναφερθέντα δεν μπορούσε να αποδεχτεί τον χωρισμό τους.

«Πονάω δεν αντέχω άλλο και δεν μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σ’ ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες», αναφέρει εκτός των άλλων το 14χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με τις μέχρις στιγμής πληροφορίες, η αρρωστημένη αυτή σχέση ξεκίνησε όταν ο μεσήλικας ιδιοκτήτης καταστήματος ψιλικών στο Μοσχάτο, προσέγγισε την 14χρονη που ψώνιζε συχνά στο κατάστημα του, με αφορμή ότι έχει κόρη στην ηλικία της.

Ειδικότερα, ο δράστης φέρεται πως βρήκε την αφορμή να έρθει πιο κοντά στην νεαρή όταν κάποια στιγμή, επισκέφθηκε το κατάστημα του, στεναχωρημένη.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε σχέση. 

Τι αναφέρει ο ίδιος 

Την ερωτική σχέση με την ανήλικη επιβεβαίωσε στις αρχές και ο μεσήλικας, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της».

Το επίσης ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι πως η κόρη του συγκεκριμένου φέρεται να ήταν και συμμαθήτρια με την 14χρονη.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μεσήλικας φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν και με άλλο ένα 14χρονο κορίτσι, ενώ φέρεται να κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία, καθώς βρέθηκε στη κατοχή του υλικό από το κορίτσι. 

Χρονικό 

Την προηγούμενη του τραγικού συμβάντος, το κορίτσι φέρεται να είχε βρεθεί με τον συγκεκριμένο άνδρα και τους έπιασε επ' αυτοφώρω ο πατριός του κοριτσιού. 

Οι γονείς της κατήγγειλαν τον άνδρα στην αστυνομία και την Πέμπτη ο δράστης θα πέρναγε θα πέρναγε από αυτόφωρο. 

Μετά την εξέλιξη αυτή, η 14χρονη φέρεται να αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με οχήματα για την επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού του κοριτσιού. 

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο στον σταθμό και ξαφνικά έπεσε στις γραμμές.

Πηγή: skai.gr