Συνελήφθησαν πατριός και μητέρα για την κακοποίηση των 2 παιδιών στα Χανιά

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο πατριός που φέρονται να κακοποιούσαν τα δύο ανήλικα παιδιά τους στα Χανιά Κρήτης.

Η απίστευτη ιστορία κακοποίησης των δύο ανήλικων παιδιών ήρθε στο φως της δημοσιότητας την περασμένη βδομάδα όταν η 15χρονη κόρη εμφανίστηκε στο σχολείο με μώλωπες σε όλο της το σώμα. 

Μάλιστα η ίδια φορούσε κουκούλα στο κεφάλι καθώς δεν ήθελε όλοι να δουν πως την είχαν κουρέψει.

Για την κατάσταση του παιδιού ενημερώθηκε η διευθύντρια του σχολείου που προσέγγισε το παιδί και όταν το ρώτησε τι συνέβαινε αυτό της αποκάλυψε πως ο θετός πατέρας του έκοψε τα μαλλιά πολύ κοντά με το ζόρι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε έφερε και μώλωπες.

Αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Χανίων αλλά και η αστυνομία.

Όπως προκύπτει, τόσο  η 15χρονη όσο και ο 13χρονος αδερφός της φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένοι στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, όμως το κορίτσι κατάφερε να δραπετεύσει από το παράθυρο.

Στους αστυνομικούς κατέθεσε και ο 13χρονος αδερφός της, ο οποίος φαίνεται ότι πέρα από τον εγκλεισμό, υφίστατο και εκείνος σωματικής βία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 13χρονος έπεσε στην αγκαλιά μίας εκ των αστυνομικών του Α.Τ. Χανίων και με δάκρυα στα μάτια της είπε: «Ευχαριστώ που μας σώσατε». 

Αστυνομία και κοινωνικές υπηρεσίες των Χανίων εξετάζουν πολύ προσεκτικά την υπόθεση.
Την ίδια ώρα, για το περιστατικό ενημερώθηκε ο  βιολογικός τους πατέρας ο οποίος ζει στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών.

Με πληροφορίες: Cretapost.gr - skai.gr