Κλείσιμο

«Βεντέτα» της Γεροβασίλη με τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Δύο ημέρες μετά τα «καρφιά» της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη για συνδικαλιστές που δεν πατάνε στην δουλειά και επιχειρούν για πολιτικούς λόγους να πλήξουν την πολιτική ηγεσία ήρθε απόφαση του υπουργείου να εξορθολογιστούν οι συνδικαλιστικές άδειες. 

Σύμφωνα με απόφαση της Όλγας Γεροβασίλη, εξορθολογίζεται το πλαίσιο των συνδικαλιστικών αδειών του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Το νέο πλαίσιο ορίζεται λαμβάνοντας υπόψη και τις παραμέτρους που ισχύουν για τις συνδικαλιστικές άδειες στο Δημόσιο. 

Η κόντρα της υπουργού Προστασίας του Πολίτη με τους συνδικαλιστές στην ελληνική αστυνομία ξεκίνησε με τις κατηγορίες ότι η ίδια ή η κυβέρνηση έχουν δώσει εντολή στην ΕΛΑΣ να μην παρεμβαίνει στα Εξάρχεια. Η Όλγα Γεροβασίλη διέψευσε ότι έχει δοθεί τέτοια εντολή και απάντησε ότι αυτό το επιχείρημα το χρησιμοποιούν κάποιοι στην ΕΛ.ΑΣ. «που θέλουν ίσως να κρύψουν τη δική τους ανικανότητα. Θα στείλω την απάντηση και σε κάτι συνδικαλιστές που έχουν να πάνε στη δουλειά 20 χρόνια αλλά λένε ότι δεν τους αφήνουν να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν κατηγορώ συλλήβδην τους συνδικαλιστές. Αλλά αυτοί που έχουν 30 μέρες άδεια το μήνα, δεν έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για τους  συναδέλφους τους που κάνουν τη δουλειά τους».