Κλείσιμο

Ιδιοκτήτες ταξί Θεσσαλονίκης: Δεν θα κάνουμε κανένα ταξί εκλογικό κέντρο

Διαφοροποίηση του προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ερμής» στη Θεσσαλονίκη, Κλήμη Λεοντιάδη, στη δήλωση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, ότι οι οδηγοί πρέπει να κάνουν τα ταξί τους «εκλογικά κέντρα» του Αλέξη Τσίπρα και της Κατερίνας Νοτοπούλου. 

«Δεν θα κάνουμε κανένα ταξί εκλογικό κέντρο... Δεν είμαστε από αυτούς που θα βγούμε στους δρόμους και θα βάλουμε σημασίες και αυτοκόλλητα υποψηφίων. Εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουν περάσει από τα γραφεία μας οι πάντες, τους σεβόμαστε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Κλήμης Λεοντιάδης.

Πάντως, ο κ. Λεοντιάδης αναγνώρισε όπως είπε το έργο του κ. Σπίρτζη και της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «έχουν προσφέρει πολλά στον κλάδο τους».

«Θα στηρίξουμε αυτούς που μάς στήριξαν, που μας κράτησαν όρθιους, που στάθηκαν στο πλευρό μας απέναντι στις πολυεθνικές και την UBER, θα στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα, τον Χρήστο Σπίρτζη και την Κατερίνα Νοτοπούλου να γίνει δήμαρχος Θεσσαλονίκης» είχε δηλώσει από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, παρότι δεν έχει καμία αρμοδιότητα στη Θεσσαλονίκη.