Κλείσιμο

Την ανάγκη για Πρωτοβάθμια Υγεία για όλους, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης

Μια πόλη ανθρωπιάς και σεβασμού προς όλους τους δημότες της είναι o αυτονόητος στόχος για τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος επισκέφτηκε το 2ο Δημοτικό Ιατρείο στο Νέο Κόσμο και το Πολυδύναμο Ιατρείο στην Κυψέλη.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ,μιλώντας για την προσφορά του προσωπικού των Δημοτικών Ιατρείων στην κοινωνία, όλα στη ζωή ξεκινούν από την υγεία, τονίζοντας ότι οι παροχές πρωτοβάθμιας υγείας για όλες και όλους είναι στις αυτονόητες προτεραιότητες ενός Δήμου που έχει στο επίκεντρό του τον άνθρωπο. 

Ο κος Μπακογιάννης μάλιστα  χαρακτήρισε τις παροχές πρωτοβάθμιας υγείας είναι ο συνδετικός κρίκος του Δήμου με την κοινωνία, καθώς οι άνθρωποι τους δίνουν καθημερινή μάχη για να προσφέρουν υπεύθυνη πρωτοβάθμια περίθαλψη και η προσπάθεια του Δήμου είναι καθημερινή ώστε αυτός  ο κρίκος να είναι δυνατός».

Ο  Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος άκουσε τις θέσεις του προσωπικού και ανέπτυξε τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» για την ενίσχυση και τον εκσυγχρονισμό των Δημοτικών Ιατρείων.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι προβλέπει τη δημιουργία τριών νέων κινητών μονάδων υγείας, διεύρυνση του ωραρίου των έξι Δημοτικών Ιατρείων, δημιουργία δύο νέων, εμπλουτισμό των υπηρεσιών τους και διασύνδεση τους με τις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας και το νοσοκομείο «Ελπίς». 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων υπογράμμισε πως θέλουμε μία πόλη που θα μας νοιάζεται όλες και όλους. Μια πόλη που θα μας χωράει και θα μας αγκαλιάζει όλες και όλους».