Μαφιόζικο χτύπημα πίσω από την δολοφονία στα Μανιάτικα

Καλά προετοιμασμένο χτύπημα που παραπέμπει στην δράση του οργανωμένου εγκλήματος ήταν η δολοφονική επίθεση που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στα Μανιάτικα, στην περιοχή του Πειραιά, με θύμα έναν 52χρονο.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το θύμα είχε γίνει στόχος δολοφονικής απόπειρας και το 2008, όταν οι επίδοξοι εκτελεστές τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με σφαίρα. Στην συνέχεια ο 52χρονος μετακόμισε στην Κεφαλονιά. Είχε επιστρέψει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τον γιό του.

Είχε επίσης απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις εκβίασης.

Η Αστυνομία εστιάζει τις έρευνές της στον χώρο της νύχτας και στο σενάριο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Οι δράστες του χθεσινού χτυπήματος, κατά πάσα πιθανότητα τρία άτομα, επέβαιναν σε μαύρο αυτοκίνητο. Πλησίασαν τον 52χρονο ενώ εισερχόταν στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο γιός του και άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ από πολύ μικρή απόσταση.

Στην ενέργεια εκτιμάται πως συμμετείχε ένας τσιλιαδόρος, ο οποίος ειδοποίησε τους εκτελεστές όταν ο 52χρονος αποβιβάστηκε από την μοτοσικλέτα του και άρχισε να κινείται προς την πολυκατοικία.

Οι δράστες πυρπόλησαν το όχημα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σημείο της δολοφονίας.

Σημειώνεται πως στα Μανιάτικα υπάρχουν πολλοί ανηφορικοί δρόμοι και δεν είναι εύκολη η κίνηση αυτοκινήτων, γεγονός που υποδεικνύει ότι οι δράστες ήταν καλά προετοιμασμένοι.
Πηγή: skai.gr