Ο Ρουβίκωνας απειλεί τους δικαστές που αποφασίζουν για την άδεια Κουφοντίνα

Ευθείες απειλές κατά των δικαστών του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα εξετάσουν τη χορήγηση ή μη άδειας στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα εκτοξεύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Με ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα τους προειδοποιεί ότι θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Κουφοντίνα αλλά και τη δική τους.

Τους απειλεί ότι αν η απόφαση που θα λάβουν για τη χορήγηση άδειας είναι αρνητική, όλα θα κοκκινίσουν. «Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».
Πηγή: skai.gr