Καλαμάτα:Nέα βίντεο από την στιγμή που η σαΐτα φεύγει προς τον εικονολήπτη

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή, που η φονική σαΐτα ξεφεύγει από τα χέρια του χειριστή της και εκτοξεύεται προς το σημείο που στέκεται ο άτυχος εικονολήπτης αλλά και από τα όσα ακολούθησαν στο σημείο αφού αυτός χτυπήθηκε, έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το Best tv.

Μετά την τραγωδία, η Αστυνομία εξετάζει τα διαθέσιμα βίντεο για να εντοπίσει άτομα, που εμπλέκονται στο περιστατικό. Μεταξύ του υλικού, που εξετάζεται είναι και το βίντεο της ζωντανής μετάδοσης που έκανε ο άτυχος 53χρονος για την ιστοσελίδα που εργαζόταν καθώς σε αυτό φαίνεται η μοιραία σαΐτα που τον χτύπησε στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με καταγγελίες που ήρθαν παράλληλα στο φως της δημοσιότητας από το messinialive,   αυτόπτες μάρτυρες που παρακολουθούσαν τον σαϊτοπόλεμο αναφέρουν πως , τρεις συνολικά ήταν οι σαϊτες που έφυγαν ανεξέλεγκτες στο πλήθος και μία από αυτές παραλίγο να χτυπήσει ένα κοριτσάκι που παρακολουθούσε.

Τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος επικράτησε πανικός καθώς ο κόσμος σοκαρισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγωδία που είχε συμβεί.

Πάντως η δημοτική αρχή της Καλαμάτας δηλώνει πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της το έθιμο δεν πρόκειται να διακοπεί.  


Ο άτυχος εικονολήπτης, 53 ετών, μετά τον τραυματισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ωστόσο η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

Ηταν πατέρας δυο παιδιών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας.

Είχε εργαστεί ως εικονολήπτης για περίπου 25 χρόνια και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Με πληροφορίες από Best tv
Πηγή Βίντεο: Best tv Messinialive