Kρήτη: Ομόφωνα ένοχος ο 33χρονος που βίαζε συστηματικά την 5χρονη κόρη του

Ομόφωνα ένοχος  κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου ο 33χρονος που βίαζε επί 3 χρόνια και συγκεκριμένα από την ηλικία των 5 έως και την ηλικία των 8 ετών την κόρη του.

για τον βιασμό της κόρης του επί τρία χρόνια, από την ηλικία των 5 έως 8 ετών!Κόλαφος Το κοριτσάκι είναι σήμερα 11 ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε στον 33χρονο 18 έτη κάθειρξης για βιασμό, 20 έτη κάθειρξης για αποπλάνηση και 20 έτη κάθειρξης για την ασέλγεια μεταξύ συγγενών. 

Συνολικά 58 και κατά συγχώνευση 39 έτη. 

Ο 33χρονος, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, θα οδηγηθεί στην φυλακή καθώς η έφεση του δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Είναι συγκλονιστικό ότι διαρκούσης της δίκης το παιδί εξετάστηκε από γυναικολόγο, ο οποίος διαπίστωσε ότι το έχει βιαστεί συστηματικά.

Η κακοποίηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, γινόταν από το 2013 έως το 2016.

Η μητέρα του παιδιού έκανε την καταγγελία αφού χώρισε το ζευγάρι. Υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε τίποτα και ότι το παιδί της αποκάλυψε όσα συνέβαιναν αφού ένιωσε ασφάλεια με την απομάκρυνση του πατέρα του.

Ο 33χρονος που ισχυρίζεται ότι η καταγγελία είναι στημένη από την πρώην γυναίκα του και την πρώην πεθερά του για οικονομικούς λόγους, φέρεται να φόβιζε το παιδί ότι αν πει το παραμικρό θα έχουν όλοι συνέπειες, και το ίδιο και η μητέρα του.

Ο δικηγόρος της πολιτικής αγωγής, κ. Γιώργος Αθανατος δήλωσε ότι είναι από τα πιο σκληρά αδικήματα κατά της ελευθερίας της γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχει συναντήσει στα 40 χρονια δικηγορίας του.
Πηγή: Cretalive.gr