Κλείσιμο

Καβάλα: Οδηγός παρέσυρε ιερέα που του έκανε παρατήρηση για τη μουσική (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα, λίγο πριν αρχίσει η Θεία Λειτουργία, όταν οδηγός που είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία, χτύπησε με το αυτοκίνητο του ιερέα που τον επέπληξε γιατί άκουγε στη διαπασών μουσική.

Ο ιερέας, που υπέστη ελαφρύ τραυματισμό, μίλησε για το συμβάν στο ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε όλα ξεκίνησαν όταν τόσο εκείνος όσο κι οι πιστοί ενοχλήθηκαν από την δυνατή λαϊκή μουσική που ακουγόταν έξω από το ναό, αφού πρώτα πιστοί διαπληκτίστηκαν μαζι του, ο ιερέας εν τέλει βγήκε έξω και έκανε παρατήρηση στον οδηγό, λέγοντας πως είναι Μεγάλη Εβδομάδα και δεν προκαλούμε με μουσικές έξω από τις εκκλησίες.

Ο οδηγός ωστόσο όχι μόνο αδιαφόρησε επιδεικτικά αλλά επιπλέον έβρισε χυδαία τον κληρικό .

Όταν ο ιερέας ενημέρωσε πως σκοπεύει να καλέσει την αστυνομία, και στάθηκε μπροστά από το όχημα για να τον αποτρέψει αποτρέψει να αποχωρήσει από το σημείο, τότε εκείνος φανερά εκνευρισμένος δεν δίστασε να τον παρασύρει προσπαθώντας να φύγει.

Ο άτυχος κληρικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου και διαπιστώθηκε πως φέρει ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι ενώ οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έρευνα για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού.

Πηγή: skai.gr