ΠΟΕΔΗΝ: Τοποθέτησαν ντουντούκα και περιμένουν τον Πολάκη να την... πάρει

Μια ντουντούκα που... περιμένει τον Παύλο Πολάκη τοποθέτησαν τη Δευτέρα έξω από το υπουργείο Υγείας οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου, με αφορμή τις επικείμενες απολύσεις των συμβασιούχων καθαριστριών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρίσκεται μέσα στο υπουργείο. 

Με αφορμή «τη μάχη της ντουντούκας» την οποία είχε πάρει ο κ. Πολάκης από μέλη της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) για να δώσει υποσχέσεις στις καθαρίστριες, στο τραπέζι που βρίσκεται η ντουντούκα αναγράφεται: «Αρλούμπας». Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η ηγεσία του υπουργείου είχε δεσμευτεί ότι θα παραταθούν οι συμβάσεις των καθαριστριών μέχρι να γίνει ο ενιαίος διαγωνισμός στα Νοσοκομεία της Αττικής, κάτι που δεν έγινε. Η Ομοσπονδία καλεί τον κ. Πολάκη να εξηγήσει γιατί όσα υποσχέθηκε δεν έγιναν πραγματικότητα. 

Επίσης, δίπλα στο τραπέζι έχουν τοποθετηθεί και πασχαλινά αυγά στα οποία έχουν βάλει ταμπέλα που αναγράφει «Χάσαμε τα αυγά και τα Πασχάλια ενώ έχει διαγραφεί και η λέξη ΒΑΕ» (Βαρέα Ανθυγιεινά).  


Πηγή: skai.gr