Θεσσαλονίκη: Πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr ένας άντρας πέταξε την γυναίκα του από το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. Έκπληκτοι όσοι είδαν τι συνέβη έσπευσαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε χτυπήσει κατά την πτώση της. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. 

Διερχόμενοι πολίτες κάλεσαν αστυνομικούς της ομάδας Ζ, οι οποίοι ήταν κοντά στο σημείο. Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων για τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο σύζυγος και τα παιδιά του.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του συμβάντος στην οδό Κ. Καραμανλή. Τον οδήγησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου, όπου και κρατήθηκε τη νύχτα. Με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία ο ευέξαπτος σύζυγος σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Πηγή: thestival.gr