Νεκρό βρέφος πεταμένο στα σκουπίδια στο Αίγιο (upd)

Η τραγωδία με το νεκρό βρέφος σοκάρει το Αίγιο από το πρωί. Η 30χρονη μητέρα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, με αποτέλεσμα το αγγελούδι να ξεψυχήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το βρέφος σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Το βρέφος εντοπίστηκε νεκρό, σε κάδο σκουπιδιών επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον συνοικισμό Νικ. Πλαστήρα στο Αίγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν οι Αρχές στο σημείο, το αγγελούδι είχε ήδη χάσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

Η σορός του μωρού θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να προσδιοριστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για να εντοπιστεί το άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr η γυναίκα που νοσηλεύεται φρουρούμενη (δεν πρόκειται για σύλληψη) φέρεται να αρνείται ότι γέννησε και πως πέταξε το παιδί στα σκουπίδια, ενώ μίλησε στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ για γυναικολογικά προβλήματα και αποβολή.
Πηγή: skai.gr