Απολογισμός 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου

Ο Σάκης Ρουβάς, με το κοινωνικό μήνυμα προσφοράς και αθλητισμού παρότρυνε τον κόσμο να συμμετάσχει στο 2ο Αττικό Αγώνα Δρόμου. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 7 Απριλίου, σε 20 Δήμους της Αττικής, προσελκύοντας περισσότερο από 2.500 άτομα.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό ο κόσμος ξεχύθηκε στους δρόμους της Αττικής. Περισσότερα από 2.500 άτομα συμμετείχαν στη διαδρομή τρεξίματος 5χλμ. και δυναμικού βάδην 5χλμ., σε διαδρομές που είχε σχεδιάσει ο κάθε Δήμος. Οι συμμετέχοντες προσέφεραν ελάχιστο χρηματικό ποσόν 5 ευρώ και το συνολικό ποσό θα μετατραπεί σε τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής που θα παραδοθεί στα κοινωνικά παντοπωλεία κάθε Δήμου.

Οι Δήμοι που συμμετείχαν ήταν: Αλίμου, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Διονύσου, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ηρακλείου Αττικής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λαυρεωτικής, Μεγαρέων, Μοσχάτου – Ρέντη, Παλλήνης, Παπάγου – Χολαργού, Σπατών – Αρτέμιδας, Ραφήνας Πικερμίου.

Περισσότερα από 20.000 κιλά τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής συγκεντρώθηκαν από προσφορές των εταιριών, οι οποίες ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για τη στήριξη του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου, τα οποία παραδόθηκαν ήδη στην ΜΚΟ «Αποστολή».

Ακόμη, από τις συμμετοχές των δρομέων συγκεντρώθηκαν 13.500 ευρώ, που θα μετατραπούν σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου που συμμετείχε.

Οι εταιρείες που προσέφεραν τα προϊόντα τους είναι:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.

ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS. A.E.

ELBISCO

EUROBANK

KYKLADES MARITIME CORPORATION

LIDL

MΕΓΑ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε.

ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ

ΜΥΛΟΙ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

NESS MARINE BROKERS

NOYNOY HELLAS

OMEGA

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Υποστηρικτές του 2ου Αττικού Αγώνα Δρόμου είναι:

CHIPITA – Προσέφερε κρουασάν σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΔΙΟΣ – ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ – Προσέφερε στην εκκίνηση, κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό νερά στους δρομείς.

DIASTASIS S.A. – ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – Προσέφερε τα banner όλων των Δήμων που τοποθετήθηκαν στα σημεία εκκίνησης.

GIOTAKIS CUPS – Προσέφερε τα μετάλλια στους νικητές.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ – Προσέφερε τη μεταφορά των προϊόντων που δόθηκαν από τους χορηγούς του αγώνα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ - Προσέφερε τα νούμερα στους δρομείς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – Προσέφερε το χώρο για τη συγκέντρωση των προϊόντων που δόθηκαν στην ΜΚΟ «Αποστολή».


Και οι προσπάθειες του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» συνεχίζονται.