Μαφία των Φυλακών: Στο φως νέοι διάλογοι- φωτιά (video)

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την λεγόμενη μαφία των φυλακών, με πολλούς δικηγόρους να εμπλέκονται στην υπόθεση, εκτός από τους δύο που έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι συναντήσεις των συνηγόρων του 65χρονου δικηγόρου του δημόσιου που δέχτηκε δολοφονική επίθεση αλλά πλέον κατηγορείται ως συμμέτοχος στη μαφία, με το δικηγόρο του βαρυποινίτη επιχειρηματία που έχει πρωτόδικα καταδικαστεί ως ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας.

Όπως κατέθεσε γνωστός ποινικολόγος στη δίκη για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο 65χρονος δικηγόρος έστειλε ιμέιλ στους συνηγόρους του μια μέρα πριν τη δική για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπού διαμαρτύρεται για το οτι ζήτησαν χρήματα από τους αντιδίκους.

"Ενημερώθηκα ότι ετέθη ζήτημα αμοιβής από τον επιχειρηματία, αμοιβή η οποία προσδιορίστηκε στις 200.000 €, συναρτήθηκε δε η στάση που θα κρατήσω στη δίκη με την καταβολή αυτής της αμοιβής. Το αίτημα αυτό έτσι όπως διατυπώθηκε δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο." Αναφέρει στο ιμέιλ ο 65χρονος δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, ο 65χρονος και ο συνήγορος του είχαν έντονη λογομαχία μια ώρα πριν ξεκινήσει η δική για τα χρήματα που ζητήθηκαν.

Συνήγορος 65χρονου Δικηγόρου
Με εξέθεσες με αυτό το e-mail.

65χρονος δικηγόρος
Ποτέ δεν σου είπα να ζητήσεις λεφτά!

Συνήγορος 65χρονου Δικηγόρου
Μου είχες δώσει τη διαχείριση της υπόθεσης εν λευκώ!

Την ίδια ώρα όμως ο 65χρονος δικηγόρος φαίνεται να συνομιλεί τηλεφωνικά με τον φερόμενο ως αρχηγό της μαφίας των φυλακών....Μέλη της οποίας προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν  και να συνεννοούνται για τη στάση που θα κρατήσουν στο δικαστήριο....

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας


Για την άλλη φορά τώρα που έρχεται 15 (του μήνα), μου λέει πρέπει να είσαι εκεί παρών, γιατί θα μιλήσουν και ο δικηγόρος σου και εσύ.

65χρονος Δικηγόρος

Ναι ναι.

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας

Απλά θα είναι και ο επιχειρηματίας.

65χρονος Δικηγόρος

Βέβαια.

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας
Και εκεί σε κάποιες φάσεις θα πρέπει να σηκωθώ εγώ για να πω τα λόγια μου. Κατάλαβες; Ότι όπως είπε εσείς θα πω...

Μάλιστα ο 34χρονος Αλβανός αναφέρει πως το δικαστήριο δεν θα πιστέψει πως τόσο  γνωστοί ποινικολόγοι εκβιάζουν ζητώντας εκατομμύρια... αφού όπως λέει, τα έχουν για πρωινό...

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας


Τώρα εντάξει εγώ που είμαι Αλβανός, θα το πιστέψετε ότι ζητήσαμε πέντε εκατομμύρια, γιατί είπα λάθος, πέντε χιλιάρικα, πέντε εκατομμύρια. Και ο δικηγόρος σου έχει ανάγκη για δύο εκατομμύρια; Που με δύο εκατομμύρια πάει κάθε πρωί στην τουαλέτα...

65χρονος Δικηγόρος

Ναι βέβαια.

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας

Αυτά.

65χρονος Δικηγόρος

Να 'σαι καλά.

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας

Να 'σαι καλά και εσύ.

Σε άλλο διάλογο , μια γυναικά δικηγόρος από τη Λάμια, συμβουλεύει τον κατηγορούμενο να τα ρίξει όλα στους... καρχαρίες, εννοώντας τους... διάσημους εμπλεκόμενους στην υπόθεση.

Λαμιώτισσα Δικηγόρος

Έχεις δύο επιλογές, ή δεν ξέρω ποιος είναι, ή παίχτηκαν τόσα παιχνίδια, οικονομικά παιχνίδια, πολιτικά παιχνίδια πίσω από την πλάτη μου, που πάει κάπου το μυαλό μου, αλλά δεν έχω αποδείξεις.

Κατηγορούμενος αρχηγός Μαφίας

Και για που το πετάμε το μπαλάκι; Λέμε κάπου πάει;

Λαμιώτισσα Δικηγόρος

Στους καρχαρίες.

Βέβαιο είναι πως τουλάχιστον έξι δικηγόροι θα περάσουν το κατώφλι του ειδικού εφέτη ανακριτή ως μάρτυρες, χωρίς να αποκλείεται η άσκηση δίωξης για κάποιους εξ' αυτών.

Με πληροφορίες από : Ελεύθερος Τύπος
Πηγή: skai.gr