«Μπουμ στο λαιμό»: Ο ωμός διάλογος της μαφίας των φυλακών για τον Βορίδη

Νέοι διάλογοι ανάμεσα στα αρχηγικά μέλη της μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού, που καταδεικνύουν την ωμότητα με την οποία μιλούσαν για το σχέδιο επίθεσης στον Μάκη Βορίδη και τον κατηγορούμενο για την υπόθεση Energa Αριστείδη Φλώρο, φέρνει στην επιφάνεια ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Ο αρχηγός του κυκλώματος είχε ζητήσει από την 45χρονη δικηγόρο που έχει συλληφθεί για ανάμειξη με την μαφία να του προμηθεύσει δύο στιλό, τα οποία θα χρησιμοποιούσε ώστε να βάλει λάμες στην αίθουσα του Εφετείου.

Τα αυτοσχέδια εγχειρίδια θα χρησιμοποιούνταν για επίθεση εναντίον του κ. Βορίδη και του κατηγορούμενου Φλώρου, πιθανώς με δολοφονική πρόθεση. Στην συνέχεια οι δράστες θα επιχειρούσαν να αποδράσουν, με σχέδιο που τους είχε βοηθήσει να καταστρώσουν η συλληφθείσα δικηγόρος.

Στον διάλογο, που έγινε ενώ προετοιμαζόταν το χτύπημα με τις λάμες, ο αρχηγός της μαφίας ρωτά τον υπαρχηγό εάν θα είναι έτοιμα τα όπλα, προσθέτοντας ωμά: «Με μιας θα πάμε και οι δύο ‘μπουμ, μπουμ, μπουμ’ στον λαιμό».

Ο υπαρχηγός, που είναι ο δολοφόνος του επιφανούς ποινικολόγου Ζαφειρόπουλου, απαντά πως όλα θα είναι έτοιμα και πως είναι εντάξει.
Πηγή: skai.gr