Συνεργάτες δικηγόρου για Μαφία Κορυδαλλού: Από θύμα τον παρουσιάζουν θύτη

Θύμα μιας παράδοξης και άδικης φημολογίας που παρουσιάζει, εκείνον - πραγματικό θύμα της δολοφονικής απόπειρας, δήθεν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, είναι σύμφωνα με τους συνεργάτες του ο γνωστός διακεκριμένος δικηγόρος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της λεγόμενης μαφίας του Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, η ομάδα συνεργατών του, μέσω ανακοίνωσης την οποία έδωσε στη δημοσιότητα τονίζει πως στέκεται στο πλευρό του, γνωρίζοντας τόσο την πραγματικότητα όσο και το ήθος και την εντιμότητα του δικηγόρου. Παράλληλα, κάνει λόγο τόσο για σκευωρία που θα καταρρεύσει όσο και για σκοτεινά κίνητρα όσων την δημιούργησαν και εξακολουθούν να συμβάλλουν στη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται μια παράδοξη, όσο και άδικη φημολογία ενάντια στον διακεκριμένο νομικό και δικηγόρο κ ….. ….., που προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά γιατί έλαβε τέτοιες διαστάσεις και το ποιος επωφελείται από αυτή.

Το Νοέμβριο του 2014, ο …… ……υπήρξε θύμα δολοφονικής επίθεσης και επέζησε από πραγματικό θαύμα. Οι αυτουργοί, φυσικοί και ηθικοί, δικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό.

Σε δύο μέρες ξεκινάει η κατ’ έφεσιν δίκη της εναντίον του δολοφονικής απόπειρας. Και δεν είναι καθόλου τυχαίος, ούτε ο χρόνος, ούτε το περιεχόμενο της φημολογίας: επιχειρείται να παρουσιαστεί ο ……. ……., ο οποίος είναι το πραγματικό θύμα της δολοφονικής απόπειρας ως δήθεν μέλος εγκληματικής οργάνωσης και ο ήδη καταδικασθείς ηθικός αυτουργός της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του, ως δήθεν «θύμα»!

Αφορμή της φημολογίας αποτέλεσε η επαφή του …….. ……με έναν Αλβανό κρατούμενο, η οποία έγινε με πρωτοβουλία του τελευταίου και την οποία ο …….. ……..αποδέχθηκε, γιατί ο κρατούμενος αυτός γνώριζε και μπορούσε να τον πληροφορήσει –όπως και έγινε– για την ταυτότητα του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να τον σκοτώσουν. 

Έκτοτε, υπό διαρκές κράτος φόβου, έγινε η όποια συνέχιση της επαφής του ……. ………με τον εν λόγω κρατούμενο, πάντα με πρωτοβουλία του τελευταίου.

Είναι προφανές ότι η σκευωρία αυτή πολύ γρήγορα θα καταρρεύσει και η δικαιοσύνη θα φωτίσει την αληθινή διάσταση και θα δώσει τη λύση στην υπόθεση. Επιπλέον, θα αποκαλυφθούν τα σκοτεινά κίνητρα όσων δημιούργησαν και συμβάλουν στη φημολογία και στη δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων.

Είναι σαφές ότι η επίθεση που δέχεται ο διακεκριμένος συνεργάτης και επικεφαλής του γραφείου μας ……. ……..είναι κατάφορα άδικη. 

Εμείς οι επί χρόνια συνεργάτες του, ως επαγγελματίες δικηγόροι, δηλώνουμε παρόντες και στο πλευρό του, ώστε να λάμψει η αλήθεια. 

Εμείς καλύτερα από όλους, γνωρίζουμε τόσο το ήθος και την εντιμότητά του, όσο και την πραγματικότητα.

Πηγή: Δημήτρης Δαμιανός