Κλείσιμο

Βέροια: Επίθεση σε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για τις Πρέσπες μετά τον Παππά (video)

Ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Βέροιας. Λίγα μόλις δευτερόλεπτα από την αποχώρηση του υπουργού Νίκου Παππά από τον πολυχώρο της Ελιάς, όπου και πραγματοποίησε την ομιλία του, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το χώρο, αφού τον αποδοκίμασε από απόσταση, μη μπορώντας να τον πλησιάσει λόγω της έντονης αστυνομικής παρουσίας, στράφηκε προς τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαιναν από την αίθουσα. 

Τη «νύφη» πλήρωσε αρχικά ο δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κάκαρης, όταν, τρία άτομα που εντόπισαν, τον πλησίασαν με άγριες διαθέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μέσα σε δευτερόλεπτα, μια ομάδα από το συγκεντρωμένο πλήθος, έτρεξε με απειλητικές διαθέσεις κατά πάνω του, με τον ίδιο να γίνεται δέκτης λεκτικής βίας και προπηλακισμού.

«Οι ακρότητες οι οποίες συμβαίνουν αφορούν ένα διαρκώς μειούμενο κομμάτι του πληθυσμού, για να μην πω περιθωριακό» τόνισε ο Νίκος Παππάς για την χθεσινή ένταση στη Βέροια, αλλά και τα όσα ακούστηκαν για τις διαμαρτυρίες κατά την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα.  

Πηγή: veriotis.gr