Ο Παύλος Γερουλάνος στο Πεδίον του Άρεως

Την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί στο Πεδίον του Άρεως, καλεσμένος του «Συλλόγου Αθηνά – Πεδίον Άρεως» για έναν ζωντανό και «πρόσωπο με πρόσωπο» διάλογο με πολίτες από την Κυψέλη, του Γκύζη, τη Νεάπολη, τα Εξάρχεια και τη Βικτώρια. 

Σκοπός του «Συλλόγου Αθηνά – Πεδίον Άρεως» είναι να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να επικοινωνήσουν άμεσα με τους υποψηφίους Δημάρχους, να θέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν στο Πεδίου του Άρεως αλλά και στις γειτονιές τους και να ακούσουν τις προτάσεις των υποψηφίων.  

Ο Σύλλογος Αθηνά έχει ήδη πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία έναν τέτοιον διάλογο με την κύριο Νάσο Ηλιόπουλο της «Ανοιχτής Πόλης» και θα ακολουθήσει την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου διάλογος με τον Κώστα Μπακογιάννη και αργότερα με τον Νίκο Σοφιανό.

Ο διάλογος με τον κύριο Παύλο Γερουλάνο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 στις 18:30 στο Alsos Lounge Cafe της Πλατείας Πρωτομαγιάς με είσοδο ελεύθερη.  

Σύνθημα του «Συλλόγου Αθηνά – Πεδίον του Άρεως» είναι «δημοκρατία στην πράξη με παραγωγικό διάλογο, ώστε να βρεθούν συναινέσεις για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των πολιτών της Αθήνας». 

Πηγή: skai.gr