Κλείσιμο

Ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας ζητά ο Κώστας Μπακογιάννης

Την πρότασή του για τη δημιουργία ενός Ενιαίου Επιχειρησιακού Κέντρου με τη συμμετοχή της Δημοτικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για την ενίσχυση της ασφάλειας στην πρωτεύουσα ,επανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας .

Ο κ. Μπακογιάννης συζήτησε με τα στελέχη της για όλα τα θέματα που αφορούν τον ρόλο της στη λειτουργία της πόλης και ανέφερε το σχέδιό του για την ενίσχυση της ασφάλειας στην Αθήνα με τον Δήμο να έχει συντονιστικό ρόλο.

"Απόφαση μας είναι να ενισχύσουμε τη Δημοτική Αστυνομία και να τη στηρίξουμε σε υλικοτεχνική υποδομή (οχήματα, εξοπλισμό κ.λ.π) αλλά και σε τεχνολογικά μέσα που θα κάνουν τη δουλειά της πιο αποτελεσματική" τόνισε ο κ. Μπακογιάννης, ο οποίος υπογράμμισε την κομβική σημασία που έχει η Δημοτική Αστυνομία για την καθημερινότητα της πόλης αλλά και την Πολιτική Προστασία.

Σύμφωνα με τον κ. Μπακογιάννη ,απαιτείται εκτός από την ενίσχυση της σε υλικά μέσα και άμεση θεσμική διεύρυνση των αρμοδιοτήτων της και θωράκιση των ανθρώπων της για να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους .