Έμεινα με το πτώμα για 15 μέρες: Η κατάθεση της 56χρονης για το Χαλάνδρι

Αρνείται η 56χρονη σύντροφος του άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος στο Χαλάνδρι πως είχε πρόθεση να τον σκοτώσει, όπως προκύπτει από την κατάθεσή της στην Αστυνομία, όμως την ίδια στιγμή αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ήθελε να αποκρύψει την πράξη της.

Η 56χρονη Γερμανίδα, που συνελήφθη σήμερα το πρωί, περισσότερες από δύο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του πτώματος του 64χρονου, υποστήριξε ότι έβαλε πέντε ή έξι ηρεμιστικά χάπια στην πορτοκαλάδα του θύματος και στην συνέχεια διαπίστωσε τον θάνατό του.

«Δεν κατάλαβα αν πήρε κι άλλα χάπια. Δεν αισθανόταν καλά και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι πέθανε» δήλωσε στους αστυνομικούς η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών παραπέμπουν πάντως στο ενδεχόμενο ο 64χρονος να κατέληξε λόγω φραγής των αναπνευστικών οδών, αν και έως τώρα δεν υπάρχουν ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου.

Την ίδια στιγμή η συλληφθείσα παραδέχτηκε ότι δεν ήθελε να κινήσει υποψίες και για αυτόν τον λόγο έμεινε επί 15 ημέρες στο διαμέρισμα του νεκρού συντρόφου της, δίχως να ενημερώσει τις Αρχές για τον θάνατό του.

Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σεντόνια και πλαστικές σακούλες και δεμένο με ιμάντες και πλαστική ταινία, σε μία ένδειξη πως η 56χρονη σχεδίαζε ακόμα και να το βγάλει από το διαμέρισμα ώστε να το κρύψει.

Η Γερμανίδα υποστήριξε επίσης ότι είχε τσακωθεί με τον 64χρονο το βράδυ του θανάτου του, λέγοντας πως την είχε σπρώξει και είχε πιεί αλκοόλ.

Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. Οι ιατροδικαστές εκτιμούν πως είχε χάσει την ζωή του περίπου δύο μήνες πριν βρεθεί.
Πηγή: skai.gr