Κλείσιμο

Τραγική κατάληξη: Aνασύρθηκαν οι σοροί και των τεσσάρων αγνοουμένων (video)

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξεύρεσης των τεσσάρων μελών μιας οικογένειας που αγνοούνταν από το βράδυ του Σαββάτου στην Κρήτη όταν το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν οι σοροί και των τεσσάρων αγνοουμένων. To όχημα εντοπίστηκε θαμμένο στο βυθό του ποταμιού. Όπως φαίνεται, τα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο μαζί. 

Το όχημα εντοπίστηκε στην κοίτη του ποταμού, περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο όπου είχε γίνει μια από τις μοιραίες κλήσεις και ξεκίνησαν οι έρευνες. 



Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από γάμο, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. 

erevnes-aftokinhto7

Οι δραματικές κλήσεις που έκαναν οι αγνοούμενοι


Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, στο τηλεφωνικό κέντρο τη μοιραία νύχτα του Σαββάτου, έγιναν δύο κλήσεις από τα θύματα. Η πρώτη ήταν από μια γυναίκα και η δεύτερη από τον 29χρονο άνδρα που αγνοείται. Και στα δύο τηλεφωνήματα είπαν ότι χρειάζονται βοήθεια ενώ στη δεύτερη κλήση είπαν ότι έμπαινε νερό στην καμπίνα του οχήματος.

erevnes-aftokinhto8

Πηγή: skai.gr