Αγρίνιο: Tραγωδία στη λίμνη. Εντοπίστηκε το όχημα με τη σορό 35χρονης(vid)

Οι χειρότεροι φόβοι δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Το όχημα που έπεσε στη λίμνη Στράτου είναι της 35χρονης Αγρινιώτισσας που εξαφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας. Το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό τη σορό της γυναίκας εντόπισαν οι δύτες της 6ης ΕΜΑΚ που βούτηξαν σήμερα το πρωί στα νερά της λίμνης.

Σημειώνεται δυστυχώς ένα τραγικό φινάλε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 35χρονης Αγρινιώτισσας.


Από τις πρωινές ώρες σήμερα ήταν σε εξέλιξη επιχείρηση κατάδυσης των δυτών της 6ης ΕΜΑΚ οι οποίοι εντόπισαν το όχημα προσεγγίζοντας αρχικά με βάρκα στο σημείο που εμφανίστηκαν χθες το μεσημέρι κηλίδες καυσίμου. Πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάσυρσης του οχήματος από το βυθό της λίμνης σε βάθος 18-20 μέτρα.

Θυμίζουμε πως από προχθές το πρωί είχε σημάνει συναγερμός μετά την εξαφάνιση της 35χρονης που αποχώρησε από την οικία της με το όχημα της. Όλα τα στοιχεία των αστυνομικών αρχών συνηγορούσαν πως πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Σπολάιτας και της τεχνητής λίμνης Στράτου όπου για τελευταία φορά έδωσε στίγμα το κινητό της.

Χθες το μεσημέρι πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες εντόπισαν συντρίμμια οχήματος . Η βουτιά θανάτου έγινε από την πλευρά της Σπολάιτας , περιοχής ιδιαίτερα οικείας στην 35χρονη.

Λόγω των δυσμενών συνθηκών ωστόσο χθες δεν κατέστη δυνατή η πτώση των δυτών , σήμερα ωστόσο η επιχείρηση ξεκίνησε με το πρώτο φως της ημέρας με την τραγική εξέλιξη.

Η σορός της 35χρονης μεταφέρεται πλέον με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για την νεκροψία-νεκροτομή με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου να ενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Agrinionews
Πηγή: skai.gr