EMY: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές ανέμους και χιόνια

Για επιδείνωση του καιρού από την ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019) και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και του θυελλώδεις νότιους ανέμους, που η ένταση θα φθάνει τα 8 μποφόρ, προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019)

Τα νησιά του Ιονίου, η ήπειρος, η Δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, από τι απογευματινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας, η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα. Στη Δυτική Ελλάδα, τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν

2. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (24-01-2019)

Τις πρωινές ώρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Εκ νέου από τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιουνίου, η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά(κυρίως στα παραθαλάσσια) καθώς και η Δυτική και Νότα Πελοπόννησος.

3. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-01-2019)

Αρχικά, η Δυτική ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική Χώρα.


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-01-2019) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (25-01-2019), χιονοπτώσεις, πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα ΣΚΑΪ ΚΑΙΡΟΣ

Πηγή: skai.gr