Πριν την Τοπαλούδη οι φερόμενοι δράστες προσπάθησαν να βιάσουν δύο ανήλικες

Νέες κατηγορίες για τους δύο νεαρούς άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Οι δύο άνδρες, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός, δυο μέρες πριν από τη φερόμενη δολοφονία της 21χρονης Τοπαλούδη και πολύ κοντά από το σπίτι της, φέρονται να άρπαξαν με τη βία δυο ανήλικα κορίτσια, να τα έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και να τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο. 

Γονέας που έπεισε τα δυο παιδιά να απευθυνθούν στις αρχές κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ότι λίγο πριν γίνει η δολοφονία οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δύο 17χρονα κορίτσια. Ο ίδιος ανέφερε πως οι δύο άνδρες τα έβαλαν χωρίς τη θέλησή τους μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και δεν τα άφηναν να φύγουν. Έλεγαν στα κορίτσια πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Ευτυχώς τα άφησαν να φύγουν, καθώς τους πήραν χαμπάρι». 

Εν τω μεταξύ, στις φυλακές οδηγείται προσωρινά, με σύμφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται και για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας ΑΜΕΑ, μαζί με τον 20χρονο Αλβανό δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 23χρονος απολογήθηκε χθες το μεσημέρι στην Ανακρίτρια Ρόδου και σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος του, ωστόσο οι ισχυρισμοί του αυτοί δεν έπεισαν την εισαγγελική και ανακριτική αρχή, οι οποίες και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του 20χρονου Αλβανού, από τις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται στη Ρόδο, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τη νέα αυτή υπόθεση που τον κατηγορούν.