Συνάντηση Κ.Μπακογιάννη με εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας

Με εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών Κέντρου Αθήνας (ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α) συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Οι εκπρόσωποι της ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α - έμποροι, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες - συμφώνησαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων ότι για τα περισσότερα θέματα που τους απασχολούν όπως η καθαριότητα, τα ναρκωτικά και ο πολιτισμός ευθύνη έχουν και οι πολίτες. Συζήτησαν, επίσης, εκτενώς για τον τουρισμό με κοινή θέση την εκπόνηση στρατηγικού σχεδίου, συνολικού σχεδιασμού αλλά και την ανάγκη συνεννόησης μεταξύ επιχειρήσεων και Δήμου με το βλέμμα όχι στο 2019 αλλά στο 2025.

Οι εκπρόσωποι της ΚΙ.ΠΟ.Κ.Α, παρομοίωσαν την Αθήνα με μια ομάδα, που έχει πολύ ταλέντο, αλλά της λείπει ο προπονητής. «Εσύ μπορείς να γίνεις ο προπονητής», είπαν στον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος τους απάντησε ότι «προπονητής χωρίς ομάδα είναι ...τίποτα» και τόνισε: «όλοι μαζί χρειάζεται να φέρουμε τα κάτω - πάνω. Με ευθύνη του δήμου αλλά και των πολιτών. Κοινός μας τόπος να τα αλλάξουμε όλα».

Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ