Η βόλτα Μπακογιάννη - Γαλάνη στον Κεραμεικό και το Γκάζι (VIDEO)

Ο περίπατος του Κώστα Μπακογιάννη με τη Δήμητρα Γαλάνη στους δρόμους της γειτονιάς της - στον Κεραμεικό και το Γκάζι - τα είχε όλα. Συναισθήματα, προσδοκίες, σχέδια, προτάσεις, ένταση, κριτική, συμβουλές και φυσικά μουσική.

«Λένε ότι η μουσική μου είναι καλή. Είναι γιατί έχω καλή μπάντα», είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια, η οποία επέμεινε ότι τα κόμματα πρέπει να μείνουν μακριά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
«Ο καλός αυτοδιοικητικός πρέπει να είναι μαέστρος της ορχήστρας» της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης προσθέτοντας πως «η λογική της αυτοδιοίκησης είναι να ξεπερνάς γραμμές και να κάνεις συνθέσεις».

Αντάλλαξαν «καλημέρες» με περαστικούς και καταστηματάρχες και μίλησαν για όλα όσα απασχολούν τους κατοίκους της Αθήνας, όπως η Δήμητρα Γαλάνη. Κουβέντιασαν για τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα, τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια, την παράνομη στάθμευση, την καθαριότητα, την ηχορύπανση αλλά και για το ιστορικό τρίγωνο στην καρδιά της πρωτεύουσας.

«Για το Καρπενήσι αισθάνομαι ζήλια» είπε στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων η Δήμητρα Γαλάνη προσθέτοντας: «Δουλέψατε αυτή η ομάδα, όχι μόνο εκεί, αλλά και στην Περιφέρεια και κάνατε πολύ σοβαρή δουλειά. Γι' αυτό σου λέω ότι είναι απαραίτητο να έχουμε ανθρώπους που να ξέρουν τη δουλειά».

«Θα χρειαστούμε βοήθεια από ανθρώπους σαν κι εσένα. Για να μετατρέψουμε όχι μόνο το κέντρο αλλά και τις γειτονιές σε ένα μεγάλο πολιτιστικό δρώμενο» της απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης σε μια συζήτηση γεμάτη… Αθήνα.