Φόνος στον Πειραιά: Παραδόθηκε ο δράστης. Το ποινικό του παρελθόν

Παραδόθηκε πριν από λίγο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε 21χρονο έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται  για έναν 30χρονο με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα τελευταία 5 χρόνια χρόνια είχε απασχολήσει έντονα τις αρχές.

Ειδικότερα, το ποινικό παρελθόν του δράστη είναι εξαιρετικά πλούσιο και περιλαμβάνει απόπειρα ανθρωποκτονίας, εμπλοκή σε υποθέσεις ναρκωτικών, οπλοκατοχή, απείθεια, αντίσταση στις αρχές και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
 
Σημειώνεται πως αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται να επιβεβαιώνουν πως ο 30χρονος, που ανακρίνεται αυτήν την ώρα από τις αρχές και αναμένεται να δώσει την δική του εκδοχή για το συμβάν και τις ενέργειες του, είναι ο άνθρωπος που τράβηξε την σκανδάλη εναντίον του άτυχου 21χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις Αρχές, και συγκεκριμένα στον ίδιο όροφο που βρίσκεται ο δράστης, έχουν μεταβεί η σύντροφος και ο δίδυμος αδερφός του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του θύματος , διότι λόγω ομοιότητας τον μπέρδεψε με τον αδερφό του, ο οποίος το προηγούμενο βράδυ είχε χορέψει με την σύντροφο του και ο δράστης ήθελε εξηγήσεις για αυτό.