Ευτυχές το νέο έτος - 2019 ευχές για ένα καλύτερο αύριο

Με ελπίδα και 2019 ευχές για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και για τον τόπο υποδέχθηκαν το νέο έτος οι Έλληνες, απτόητοι από την κακοκαιρία, με έντονες βροχοπτώσεις σε Αθήνα και άλλες πόλεις.  H αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο "απεικονίστηκε" και με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα πάνω από την Ακρόπολη, παρά τη βροχή. 

Η πρωτεύουσα υποδέχθηκε το νέο έτος με γιορτή πυροτεχνήματα και τραγούδια στο Θησείο. Επίκεντρο των γιορτινών εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη ήταν η στολισμένη πλατεία Αριστοτέλους. Ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια.

Δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας θα πλήξουν πάντως τη χώρα τη Δευτέρα και την Πέμπτη. Ο λόγος για το "Ραφαήλ", και τη "Σοφία" που θα ακολουθήσει. 

Τα γιορτινά της "φόρεσε" και όλη η ανθρωπότητα, αλλά και φέτος με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με το φάντασμα της τρομοκρατίας να πλανάται μετά την επίθεση στο Στρασβούργο.

"Η Αθήνα διαθέτει γερά θεμέλια για το μέλλον"

"Η Αθήνα γιορτάζει, ελπίζει και αισιοδοξεί" τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

"Καλησπέρα από την Αθήνα σε όλη την Ελλάδα Από την καρδιά της πρωτεύουσας, εδώ στο Θησείο, κάτω από την Ακρόπολη,  η Αθήνα γιορτάζει, ελπίζει και αισιοδοξεί. Η Αθήνα που έχει ξεπεράσει τα δύσκολα και είναι πια μία πόλη που διαθέτει γερά θεμέλια για το μέλλον.  Μία πόλη ανοιχτή που συνεργάζεται με όλους, που νοιάζεται για όλους και προχωράει μπροστά. Η Αθήνα που διακρίνεται διεθνώς, που φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις που σπάει ρεκόρ επισκεπτών. Αυτή είναι η Αθήνα μας! Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και όλους, με υγεία και αγάπη" επισήμανε ο κ. Καμίνης.

Πηγή: skai.gr