Κλείσιμο

Ειδικοί Φρουροί: Δεν αγωνιούσαν για παράπλευρη απώλεια στον ΣΚΑΪ

«Στο τρομοκρατικό χτύπημα ελλοχεύει πρωτίστως κίνδυνος για ανθρωπινές ζωές… δεν αγωνιούσαν για παράπλευρη απώλεια στον ΣΚΑΪ, δεν έχει κανόνες ασφαλείας το τρομοκρατικό χτύπημα» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας για την επίθεση τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Τρομοκράτης ίσον θάνατος» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών. Όπως σημείωσε, τα αποτελέσματα του τρομοκρατικού χτυπήματος περιγράφουν τα χτυπήματα της ΟΛΑ (Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών), δεν πρόκειται για ομάδα ερασιτεχνική, είναι καλά οργανωμένη, είναι στελεχωμένη με «επαγγελματίες», εικάζεται τόσο από αντιεξουσιαστές όσο και ποινικούς.

Το πρώτο χτύπημα της ΟΛΑ, εξήγησε ο κ. Ντούμας, έγινε το 2013 στην αντιτρομοκρατική έχουν συλλέξει στοιχεία, θα συλλέξουν κι από το χτύπημα της Δευτέρας. «Ευχόμαστε όσο νωρίτερα συλληφθούν τόσο το καλύτερο» σημείωσε. «Δεν μπορεί να γίνει η Αττική Λωρίδα της Γάζας με αστυνομικό σε κάθε στενό» δήλωσε πάντως ο κ. Ντούμας.

Για τη νέα απόδραση κρατουμένου, αυτή τη φορά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής στα Άνω Λιόσια, σχολίασε ότι  «έχουμε πει 100 εκατ. φορές ότι οι εγκαταστάσεις είναι τρώγλες, δεν πρόκειται για εγκαταστάσεις ασφαλείας, αλλά για διαμερίσματα που νοικιάζει η αστυνομία και τα κάνει κρατητήρια».