Δολοφονία Τοπαλούδη: Καταγγελία για βίαια συμπεριφορά και σε ανήλικη κοπέλα

Σοκ έχουν προκαλέσει οι νέες αποκαλύψεις στο περιθώριο της άγριας δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη από τους δύο νεαρούς, στην Ρόδο, καθώς όπως προκύπτει από καταθέσεις, η άτυχη φοιτήτρια δεν ήταν η μόνη κοπέλα που είχε μεταφερθεί και δεχτεί την βία των κατηγορουμένων εντός του σπιτιού του 21χρονου στους Πεύκους.

Συγκεκριμένα, άλλες δύο κοπέλες φαίνεται πως έχουν καταθέσει ότι βρέθηκαν σε αυτό το σπίτι, με την μια μάλιστα να είναι ανήλικη.

Αίσθηση προκαλεί πως το ανήλικο κορίτσι παραδέχεται στην κάμερα του ΣΚΑΙ τις εφιαλτικές ώρες που έζησε στην εξοχική κατοικία στους Πεύκους, όταν οι δυο κατηγορούμενοι την μετέφεραν εκεί δια της βίας και προσπάθησαν να την αναγκάσουν να συνευρεθεί μαζί τους.

Η νεαρή, δεν είχε αποκαλύψει μέχρι και την δολοφονία της Ελένης, σε κανέναν πέρα από μια στενή φίλη της, την φρικτή αυτή εμπειρία.

Οι περιγραφές της ανήλικης κοπέλας, προκαλούν ανατριχίλα, αφού όπως φαίνεται σώθηκε εκ θαύματος από τα χέρια των δραστών οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της, χτυπώντας την όταν δεν αποδέχτηκε να υποκύψει στις ορέξεις τους.

Πηγή: skai.gr