Εγκλημα 21χρονης: Ο 19χρονος κατέθεσε ότι ενδεχομένως βιάστηκε στη φυλακή

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα βιασμού από συγκρατουμένους του στις φυλακές Αυλώνα μετά την επίθεση που δέχθηκε άφησε ο 19χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται ως ο ένας από τους εμπλεκομένους για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί δυο άτομα από τα συνολικά επτά που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση.

Ο 19χρονος κατέθεσε ότι ενδεχομένως βιάστηκε, καθώς έχασε τις αισθήσεις του, και όταν ξύπνησε βρέθηκε σε άλλο χώρο χωρίς εσώρουχο. Θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να πιστοποιηθεί εάν όντως έχει βιαστεί.

Τι δήλωσε ο 19χρονος

«Κάποιοι συγκρατούμενοί μου, περίπου 20 άτομα, με έβρισαν και με χτυπούσαν… Μάλιστα, άκουσα κάποιον να προτρέπει τους άλλους "βγάλτε του το παντελόνι". Στη συνέχεια λιποθύμησα. Όταν ξύπνησα, βρισκόμουν σε άλλο χώρο, χωρίς παντελόνι και εσώρουχα. Δεν ξέρω τι μπορεί να μου έχουν κάνει» δήλωσε ο νεαρός.

Σε κατάθεσή του φύλακας εκτιμά ότι το περιστατικό αν σημειώθηκε συνέβη τη Δευτέρα μεταξύ 4 με 4.30 το απόγευμα κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων, όταν οι δράστες με άγνωστο τρόπο παραβίασαν την κλειδωμένη πόρτα του κελιού απομόνωσης όπου κρατούνταν ο νεαρός. 

Μετά την επίθεση που δέχθηκε ο αλλοδαπός, το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε τη μεταγωγή του σε άλλη φυλακή. 

Να σημειωθεί ότι στην υπόθεση της δολοφονίας της φοιτήτριας, ενδέχεται να εμπλέκεται και τρίτο άτομο.