Υπόθεση Τοπαλούδη: Εμπλοκή τρίτου ατόμου «δείχνουν» μάρτυρες-Η δικογραφία

Νέα ερωτήματα προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο. Υπάρχουν δύο καταθέσεις μαρτύρων που εμπλέκουν και τρίτο άτομο στο λευκό βαν με το οποίο οι δράστες μετέφεραν την φοιτήτρια στο εξοχικό του ενός από τους δράστες.

«Τότε είδα δύο άτομα να προχωρούν στο σημείο όπου βρισκόταν το αμάξι και ένας τρίτος να μένει μέσα στο αμάξι. Οι δύο πέρασαν μπροστά από τα μαγαζιά τα οποία ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, κάτι το οποίο μου έκανε εντύπωση», ανέφερε στις αρχές μάρτυρας της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή ο 19χρονος και ο 21χρονος αλληλοκατηγορούνται για τον φόνο. Στην απολογία του ο 21χρονος υποστήριξε ότι: «Του λέω πρέπει να ειδοποιήσουμε ασθενοφόρο, αλλά εκείνος μου είπε ότι η κοπέλα δεν ζει και ότι μην τολμήσω να ειδοποιήσω κανένα και ότι εάν μιλήσω θα με καθαρίσουν οι συγγενείς του». Και οι δύο υποστηρίζουν ότι δεν ήταν το πρόσωπο που χτύπησε και πέταξε από τα βράχια την 21χρονη φοιτήτρια. «Την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ εγώ νόμιζα ότι θα την αφήσει εκεί στην άκρη, την πέταξε από τον δρόμο κάτω στη θάλασσα. Γύρισε και μου είπε ‘’αυτό ήταν τώρα ξέχασε το συμβάν’’», ανέφερε στην απολογία του ο 21χρονος.

Κατάθεση του λιμενικού που αναζητούσε τον 21χρονο μετά το έγκλημα αναφέρει ότι οι γονείς έκρυβαν τον δράστη. «Συνεχίσαμε την αναζήτηση για τον εντοπισμό του κατηγορούμενου και ύστερα από αρκετές ώρες ο πατέρας του δέχτηκε να συνεργαστεί και έπεισε την μητέρα να τον φέρει στο κατάστημα του λιμεναρχείου», υπογράμμισε ο λιμενικός.