Κλείσιμο

Κούγιας: Αίτημα και για αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας

Αίτημα στην τακτική ανακρίτρια Ρόδου για κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο κατηγορουμένων, αλλά και για την αναπαράσταση της δολοφονίας της 21χρονης από τους κατηγορουμένους κατέθεσε την Πέμπτη ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη Αλέξης Κούγιας, ενώ άφησε αιχμές για τις αντιφατικές τοποθετήσεις των δύο νεαρών. Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή.

«Από την ώρα που την πήγαν μέχρι το σπίτι, τη διαδρομή μέχρι τους Πεύκους, τι έλεγαν, τι έκαναν, πώς την πέταξαν, όλα αυτά θα αναδεχθούν στην αναπαράσταση... Oποια αντίφαση υπάρχει, εκεί μπορεί να αναδειχθεί, η αναπαράσταση θα λύσει ερωτηματικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Ο δικηγόρος διευκρίνισε ότι της αναπαράστασης θα προηγηθεί η εγκληματολογική έρευνα.
«Το σώμα ενός νεκρού ανθρώπου ‘’μιλάει’’ όταν έχει υποστεί κακώσεις πριν εκπνεύσει… Από τα σημάδια στα ευαίσθητα σημεία του σώματος θα αποσαφηνιστεί αν έγινε βιασμός ή κακοποιήθηκε» δήλωσε. «Περιμένουμε και τα δαχτυλικά αποτυπώματα» πρόσθεσε.

Όπως διευκρίνισε, «θέλουμε να βοηθήσουμε τη δικαιοσύνη να εκδώσει δίκαιη απόφαση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για ένα νεκρό από κάποιους που εκμεταλλεύονται αυτή την τραγωδία».

Ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση και σε όλους όσοι μιλάνε άσχημα για τη νεκρή. «Να βρούμε την άκρη με όλους, και με αυτούς τους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη φήμη του θύματος… Βεβηλώνουν την οικογένεια που είναι γόνος κορυφαίας οικογένειας διαχρονικά του Διδυμοτείχου» σημείωσε.