Κλείσιμο

Λίστα υπόπτων και πολλά ερωτήματα για τον χαμό της 21χρονης στην Ρόδο

Στις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε η 21χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στην Ρόδο την προηγούμενη Τετάρτη, στην περιοχή «Πεύκοι» της Λίνδου εστιάζουν οι έρευνες του Λιμενικού.

Οι Αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, επικεντρώνοντας την προσοχή τους στις ώρες πριν τον θάνατο της κοπέλας. Παράλληλα έχουν έλθει σε επαφή με παρέες που είχε το θύμα, πέραν των συμφοιτητών της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες οι ερευνητές έχουν καταρτίσει κατάλογο με ονόματα υπόπτων, όμως δεν επιβεβαιώνονται προγενέστερες αναφορές για δύο ή τρεις προσαγωγές.

Οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη και μία ακόμα πτυχή που εξετάζεται είναι εάν η 21χρονη ήταν αναμεμειγμένη με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, λόγω παλαιότερων υποθέσεων.

Για αυτόν τον λόγο έχει μεταβεί στο νησί κλιμάκιο των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας, που συνδράμει την τοπική Λιμενική Αρχή.

Έως τώρα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το σώμα της, ενώ η οικογένεια της κοπέλας έχει ζητήσει πρόσθετη ιατροδικαστική εξέταση της σορού της.
Πηγή: skai.gr - Αναστασία Βαμβακά