Πατέρας φοιτήτριας: Ο ιατροδικαστής μου είπε ότι την στραγγάλισαν

Tην πεποίθηση πως η κόρη του δολοφονήθηκε, εκφράζει ο πατέρας της 21χρονης που εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρει ο τραγικός πατέρας, ο ιατροδικαστής του είπε πως στον λαιμό της κόρης του υπάρχουν ίχνη στραγγαλισμού.

«Είναι ίχνη στραγγαλισμού και πνιγμός δυστυχώς. Στη θάλασσα την πέταξαν.»

Τόνισε ο πατέρας, παραθέτοντας πως δεν είχε υποπέσει κάτι ύποπτο στην αντίληψη του, ενώ όπως προσθέτει έρευνες διεξάγει το Λιμεναρχείο το οποίο και έχει κρατήσει τηλεφωνικούς αριθμούς φίλων της άτυχης κοπέλας.

Η 21χρονη φοιτήτρια σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και τις τελευταίες μέρες είχε εξαφανιστεί. Το Λιμενικό της Ρόδου την εντόπισε νεκρή στην βραχώδη περιοχή "Φώκια"στις 28 Νοέμβριου.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η αναγνώρισή της έγινε σήμερα από τον πατέρα της από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή έχουν εντοπιστεί κακκώσεις στο σώμα της άτυχης κοπέλας, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν είναι από την πτώση από τα βράχια ή από την εγκληματική πράξη".

Οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου που διενεργούν την προανάκριση έχουν ήδη πάρει καταθέσεις σχετικά με το εάν η άτυχη κοπέλα είχε αναφέρει οτιδήποτε παράξενο στο φιλικό της περιβάλλον.

Παράλληλα, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ζητήσει την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό τηλέφωνο της 21χρονη φοιτήτριας σε μία προσπάθεια να διαπιστώσουν αν είχε κάποια επικοινωνία πριν δολοφονηθεί.

Στο θέμα ενεπλάκη ομάδας Ασφαλείας από το Λιμεναρχείο Πειραιά για να συνδράμει στις έρευνες των Λιμενικών της Ρόδου, ενώ ερευνάται αν η κοπέλα είχε εμπλοκή σε κύκλωμα ναρκωτικών.
Πηγή: skai.gr