Μέλη συμμορίας οι 3 προσαχθέντες . Ομολόγησαν τη ληστεία στου Φιλοπάππου

Μέλη μιας από τις συμμορίες που δρουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και επιτίθενται σε τουρίστες για να κλέψουν κινητά τηλέφωνα και πορτοφόλια πιστεύεται πως είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις αλλοδαποί που προσήχθησαν χθες βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για το θάνατο του Νίκου Μουστάκα στου Φιλοπάππου τη νύχτα της 15ης Αυγούστου, κατά τη διάρκεια ληστείας.

Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 17 και 28 ετών οι οποίοι εντοπίστηκαν στον συνοριακό σταθμό της Ειδομένης, στην προσπάθειά τους να διαφύγουν από τη χώρα, όπως και για έναν Ιρακινό, ο οποίος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Οι τρεις προσαχθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ομολογήσει την πράξη τους, αρνούμενοι όμως ότι έσπρωξαν τον Νίκο Μουστάκα στο γκρεμό. 

Υποστηρίζουν ότι επιχείρησαν να ληστέψουν εκείνον και τη φίλη του με την απειλή ενός σπασμένου μπουκαλιού, ο νεαρός αντιστάθηκε, παραπάτησε, γλίστρησε και έπεσε στον γκρεμό.

Τους δύο εκ των συλληφθέντων τους έχει αναγνωρίσει και η Πορτογαλίδα φίλη του άτυχου Νίκου.

Αμέσως μετά τη ληστεία απενεργοποίησαν τα κινητά τους και κλείδωσαν τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φοβούμενοι ότι θα τους εντοπίσουν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.
Πηγή: skai.gr