Κλείσιμο

Το συγγνώμη του ΑΔΜΗΕ: Τι προκάλεσε το μπλακ άουτ

Σε βλάβη σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης αποδίδει ο ΑΔΜΗΕ την διακοπή ρεύματος που παρατηρείται από το μεσημέρι της Τετάρτης σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, οι ενέργειες για την αποκατάσταση του προβλήματος έχουν ξεκινήσει και αναμένεται σταδιακή τροφοδότηση των φορτίων το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ:

«Σήμερα στις 14.12 λόγω βλάβης που από τις έως τώρα ενδείξεις έλαβε χώρα σε μετασχηματιστή του δικτύου διανομής στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Παλλήνης, υπήρξε απώλεια τροφοδότησης φορτίων που επηρέασε περιοχές της Αττικής». «Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση της βλάβης σε ό,τι αφορά το Δίκτυο Μεταφοράς. Η ομαλή ηλεκτροδότηση των περισσότερων περιοχών της Αττικής που επηρεάστηκαν έχει ήδη αποκατασταθεί. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο σύνολο των περιοχών. Τα ακριβή αίτια του συμβάντος βρίσκονται υπό διερεύνηση και θα υπάρξει ενημέρωση στη συνέχεια».«Ο ΑΔΜΗΕ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες της Αττικής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εξαιτίας των διακοπών ρεύματος», καταλήγει η ανακοίνωση.





Πηγή: skai.gr