ΕΛΛΑΔΑ


Το μεγάλο ευχαριστώ του Νίκο Κούκλατζη

Με ανάρτηση του στο facebook o Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, εκφράζει τις ευχαριστίες της οικογένειας του προς όλους

 
Με ανάρτηση του στο facebook o Νίκος Κούκλατζης, πατέρας του στρατιωτικού Δημήτρη Κούκλατζη, εκφράζει τις ευχαριστίες της οικογένειας του προς όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και συνέβαλαν με τις ενέργειές τους στο να έχει αίσιο τέλος η πολύμηνη περιπέτεια του γιου τους και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη.

Η ανάρτηση του Νίκου Κούκλατζη έχει ως εξής:

«Με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας και μάλιστα την ημέρα της γιορτής της, με τις ενδεδειγμένες και αδιάλειπτες ενέργειες της Πολιτικής, Στρατιωτικής και Θρησκευτικής μας ηγεσίας και με την προσευχή ολόκληρου του Ελληνισμού φθάσαμε στο αίσιο τέλος της περιπέτειας των παιδιών μας.
Έτσι σήμερα αυτό που κυρίως έχουμε να πούμε ως οικογένεια είναι να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ : στην ηγεσία της χώρας μας (Πολιτική και Στρατιωτική), στο Προξενείο Αδριανουπόλεως (την κα Πρόξενο και όλους τους υπαλλήλους του), το οποίο μας συμπαραστάθηκε θερμά και υπέρμετρα, στην Πρεσβεία μας στην Άγκυρα, στην Εκκλησία μας (Μοναχές,Μοναχούς, Ιερείς, Μητροπολίτες, Αρχιεπισκόπους - Αθηνών και πάσης Ελλάδος και Κρήτης - , στον Οικουμενικό μας Πατριάρχη Παναγιότατο κ.κ. Βαρθολομαίο, για τις παρεμβάσεις του και ιδιαίτερα με τη μοναδικά συγκινητική παρέμβασή του ως προς τη μετάληψη των παιδιών εντός της φυλακής μέσω του Μητροπολίτου Αδριανουπόλεως Αμφιλοχίου κατά την ημέρα της Ανάστασης, στον Πατριαρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Παναγιότατο κ.κ. Θεόδωρο Β΄ , στην Εκκλησιαστική ηγεσία της Μητρόπολης μας, στους δικηγόρους, οι οποίοι υπερασπίστηκαν το δίκαιο των παιδιών μας,στους υπαλλήλους του Τελωνείου Καστανεών – Τελωνειακούς και Αστυνομικούς - σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις της πατρίδας μας, στους Ευρωβουλευτές μας, σε θεσμούς εγχώριους, ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους, σε Έλληνες αξιωματούχους της Ε.Ε., στους πολιτικούς που μας επισκέφθηκαν και μας συμπαραστάθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε Βουλευτές του νομού μας (νυν και τέως), στο Δήμο μας και ιδιαίτερα στο Δήμαρχό μας κ. Βασίλη Μαυρίδη, σε όλους τους στρατιωτικούς μας (από τον απλό στρατιώτη μέχρι την ηγεσία), σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους και ιδιαίτερα σ’ αυτούς της Ορεστιάδας, των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, σε μεμονωμένους νομικούς μας, στα Γραφεία ταξιδίων (Κυλούδης – Καρακατσάνης – Ζορπίδης), σε όλους τους κοντινούς και μακρινούς συγγενείς μας, στους φίλους μας, στους φίλους των παιδιών μας, στους συναδέλφους τους, στους γείτονές μας, σε πολλές μαθητικές κοινότητες, στην Περιφέρειά μας, στα Μ.Μ.Ε. όσα διαχειρίστηκαν με ευαισθησία, λεπτότητα και υπευθυνότητα το γεγονός της φυλάκισης των παιδιών και στο σημείο αυτό για να μη γίνουν παρεξηγήσεις δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε ονόματα δημοσιογράφων. Πάντως κάποιους τους νιώσαμε ως μέλη της οικογένειάς μας εξ αιτίας φυσικά της συμπαράστασης και της αγάπης τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις χιλιάδες των Ορεστιαδιτών συμπολιτών μας, οι οποίοι με τη συγκινητική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις συμπαράστασης των δύο στρατιωτικών μας, διατράνωσαν της αγάπη τους προς εμάς, προς τα παιδιά μας, προς την Πατρίδα μας καθώς και το υψηλό τους φρόνημα.
Στους εκατοντάδες Συλλόγους και Φορείς απ’ όλη την Ελλάδα, που με μια πληθώρα εκδηλώσεων (ειρηνικές συγκεντρώσεις, ειρηνικές πορείες, ιερές ακολουθίες, ψηφίσματα, σεμνές διαμαρτυρίες, παραστάσεις, αναρτήσεις πανό, ποδηλατοδρομίες, ποδοσφαιρικούς αγώνες, ανεκτίμητα δώρα ) μας συγκίνησαν και μας συμπαραστάθηκαν εις το έπακρον. Να ευχαριστήσουμε επίσης και τις πάμπολλες διαδικτυακές κινήσεις και σελίδες συμπαράστασης των παιδιών μας, για τις συγκινητικές και γεμάτες αγάπη αναρτήσεις τους.
Ένα απέραντο από καρδιάς ευχαριστώ στους ανώνυμους και επώνυμους συμπατριώτες μας, από το μικρότερο χωριό μέχρι την πρωτεύουσα της χώρας μας και από τα πέρατα της οικουμένης όπου ο Ελληνισμός παραμένει ακμαίος , οι οποίοι με επισκέψεις, με τηλεφωνήματα, με μηνύματα, με ευχές, με επιστολές, με ευχετήριες κάρτες προς εμάς αλλά και προς στα παιδιά στη φυλακή, με βιβλία, με ποιήματα, με δώρα ( Σύμβολα ιερά, εθνικά, Συλλογικά), με ιερές εικόνες, με αφιερώσεις προσωπικών επάθλων, με ατομικές αθλητικές δραστηριότητες κυρίως δρόμους μεγάλων αποστάσεων (Γιώργος Ζαχαριάδης, Νίκος Σιδηρόπουλος, Μαρία Πολύζου) και με την προσευχή τους έδειξαν ζώσα συμπάθεια και συμπαράσταση στην αντιμετώπιση του προβλήματός μας. Το μέγεθος της δύναμης που εισπράξαμε δεν περιγράφεται. Η δύναμη αυτή κράτησε υψηλά το ηθικό μας και μας όπλισε με ψυχραιμία, υπομονή, κουράγιο και ελπίδα ώστε να αντιπαρέλθουμε την αγωνία μας για την τύχη των παιδιών μας και το θυμό μας για το άδικο της όλης υπόθεσης.
Τελειώνοντας τις ευχαριστίες μας αισθανόμαστε ότι θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε και αναφέρουμε την καλή συμπεριφορά του δ/ντή και του προσωπικού των Φυλακών Αδριανουπόλεως, εντός βέβαια του πλαισίου των κανονισμών λειτουργίας της, προς τα παιδιά μας κατά τη διάρκεια της φυλάκισής τους αλλά και προς εμάς κατά τη διάρκεια των επισκεπτηρίων μας.
Εάν, λόγω της πληθώρας των συμπαραστεκομένων στον αγώνα μας, έχουμε παραλείψει κάποιους, ζητούμε να μας συγχωρέσουν.
Τους ευχαριστούμε όλους, ευχόμαστε να μην αντιμετωπίσει κανεις παρόμοια δυσκολία και αν παρ’ ελπίδα συμβεί και αυτό, να μη χάνει κανείς την Πίστη του και την Ελπίδα του όχι μόνο προς την επίγεια αλλά και προς την επουράνια εξουσία.
Με αγάπη,
οικογένεια Νικολάου – Σοφίας Κούκλατζη»
 
Πυρκαγιά στα Κύθηρα
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση η οποία είναι δυσπρόσιτη
24.08.2019, 23:15
Αγνοούνται δύτες στην Κάρπαθο
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύτες 60 και 35 ετών, αγνοούνται από το μεσημέρι του Σαββάτου σε θαλάσσια περιοχή...
24.08.2019, 20:46
ΥΠΑ: Απαγορεύονται όλες οι πτήσεις ελικοπτέρων στο Γαλατά μετά το δυστύχημα
Σε ό,τι αφορά τα ακριβή αίτια η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναμένει τα αποτελέσματα από την Επιτροπή...
24.08.2019, 19:25
Απείλησε μέσω social media ότι θα σκοτώσει γείτονες όπως έγινε στην Καβάλα
Ο συλληφθείς σε ανάρτηση σχετική με έγκλημα που διέπραξε 43χρονος την Πέμπτη στην Χρυσούπολη Καβάλας...
24.08.2019, 17:25
Βίντεο - ντοκουμέντο από την ληστεία με τον βάναυσο ξυλοδαρμό σεκιουριτά
Οι ληστές έφυγαν με λεία 500 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές αξίας πάνω από 7.000 ευρώ
24.08.2019, 17:07
Σε επιφυλακή για κίνδυνο πυρκαγιάς την Κυριακή
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις...
24.08.2019, 15:44
Mάχη με 56 φωτιές σε ένα 24ωρο έδωσαν οι πυροσβέστες - Το μέτωπο της Σάμου
Σύμφωνα με το δήμαρχο Σάμου Χριστόδουλο Σεβαστάκη, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, λόγω της πυρκαγιάς σε δασική έκταση...
24.08.2019, 15:27
Συνεχίζει κανονικά το δρομολόγιό του το Santorini Palace με τρεις μηχανές
Στη 1:25 μετά το μεσημέρι απέπλευσε από το λιμάνι της Σαντορίνης με 396 επιβάτες, για το προγραμματισμένο...
24.08.2019, 14:53
Ανατροπή πυροσβεστικού οχήματος. Δύο πυροσβέστες ελαφρά τραυματίες
Οι πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου και νοσηλεύονται για προληπτικούς...
24.08.2019, 14:39
Μηχανική βλάβη στο Santorini Palace με 728 επιβάτες. Κατέπλευσε Σαντορίνη
Μηχανική βλάβη σε μία από τις κύριες μηχανές του, παρουσίασε εν πλω, το επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν...
24.08.2019, 13:45

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 150  Επόμενη

Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.