Ο Δημήτρης Κορδάμπαλος, πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων του νησιού προσπάθησε να εξηγήσει τον ΑΝΤ1 για ποιο λόγο οι Καρπάθιοι κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των ξένων από τους Έλληνες τουρίστες. «Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να έβαζε μεγαλύτερη μερίδα στη σαλάτα ή λίγο περισσότερο μακαρούνες… Ο Έλληνας τρώει πιο πολύ» δικαιολογήθηκε.
«Στην Κάρπαθο δεν υπάρχει διαφορά στις τιμές... Σε άλλα νησιά μπορεί να γίνεται, στην Κάρπαθο δεν γίνεται» επέμεινε.
Πηγή: skai.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.