Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής

Σε νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η αστυνομία, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, σημειώνονται εκτροπές:

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Φλέμινγκ, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα (περιοχή Ραφήνας).

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίου Χριστοφόρου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαραθώνα (περιοχή Πικερμίου).

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Μαρίνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (περιοχή Νέας Μάκρης).

Στη λεωφόρο Μαραθώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Διονύσου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνας (περιοχή Νέας Μάκρης).

Στην οδό Αλεξάνδρου Φλέμινγκ και Νηρέως, στην πλατεία Ραφήνας, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων προς Αρτέμιδα.

Επιπλέον, οι κοινοπραξίες «Αττική Οδός» και «Νέα Οδός» προχωρούν σε αναστολή πληρωμής διοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή.

Παράλληλα, δεν θα πραγματοποιηθούν τα πρωινά δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου στη γραμμή Αθήνα-Κιάτο και αντίστροφα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τα δρομολόγια πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν το πρωί, λόγω των προβλημάτων ηλεκτροδότησης και του σιδηροδρομικού δικτύου, που έχουν σημειωθεί στην συγκεκριμένη γραμμή εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της Κινέτας.






Πηγή: skai.gr