Διακοπή και ένταση στη δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη

Για την ερχόμενη Τρίτη 17 Ιουλίου διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, λόγω ασθένειας του συνήγορου υπεράσπισης του 58χρονου κατηγορουμένου Εμ. Σοροπίδη. Στο δικαστήριο εστάλη ιατρική βεβαίωση, η οποία βεβαίωνε το πρόβλημα υγείας του συνηγόρου.

Νωρίτερα, με την έναρξη της δίκης οι συγγενείς της αδικοχαμένης Δώρας ξέσπασαν εναντίον του καθ' ομολογία δολοφόνου της.



Μοναδικό αίτημα της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη η τιμωρία του δράστη από τον οποίο όμως, περιμένουν να πει όλη την αλήθεια και να μην αφήσει καμία σκιά στην υπόθεση αυτή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.



Η διαδικασία στην επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου αναμένεται να συνεχιστεί με την εξέταση μαρτύρων. Παράλληλα αναμένεται και η απόφαση του δικαστηρίου μετά από αίτημα της υπεράσπισης και της πολιτικής αγωγής για εξέταση και του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας, ο οποίος έχει κάνει λόγο στην πραγματογνωμοσύνη του και για ίχνη που ενδεχομένως οδηγούν στο συμπέρασμα πως στη σκηνή του φόνου ήταν παρών και άλλο πρόσωπο , εκτός από τον κατηγορούμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και σήμερα τα μέτρα ασφαλείας ήταν ιδιαίτερα αυστηρά προς αποφυγή επεισοδίων.

Πηγή: Ιωάννα Μάνδρου - skai.gr